(36) 536-064 info@szleger.hu

Sportélet

Egy mozgalmas nap a Szent Lőrincben!

  1. szeptember 27.

Az egész iskolának megtartott sportnap reggel kezdődött. A rendezvényen 600 diák, 31 fogyatékkal élő és 35 pedagógus vett részt aktívan. Nagy örömünkre az időjárás kegyes volt hozzánk, és minden sportversenyt meg tudtunk tartani.

A program 2019 m-es futással kezdődött. A diákok nagy kedvvel és aktivitással vettek részt ezen, láthatóan jól érezték magukat, lelkesedéssel futották végig a távot.

Eztán került sor a röplabdára, ami az iskola tanárait és diákjait próbálta mozgásra késztetni. Igazi küzdelem alakult ki a csapatok között.

A következő programokra a tornateremben került sor. A gyerekek ?fut a padon? 2000 m-es távot teljesítettek, a szobabicikliken 30 percen keresztül tekerték a pedált, majd fekvenyomó versenyre került sor. Ezekben a szórakoztató, ugyanakkor figyelmet igénylő feladatokban nagyon sok diákunk mozgósította magát.

Az udvaron beindult a foci. 15 osztály mérte össze tehetségét. Volt sok gól, rengeteg értékes találat!

A sportnapot közös zumba zárta.

A sportnapon nagyon jól átgondolt, szórakoztató, minden izmot megmozgató programokon vehettünk részt, amik diáknak, tanárnak egyaránt kellemes élményt nyújtott. Az egész nap aktívan és jókedvűen telt, folytatása jövőre!