- okt. 09-én került megrendezésre a Budapesti Hungexpo rendezvényközpontban a SVÉT /Stílusos Vidéki Éttermiség/, vendéglátó iskolák részére kiírt szakácsverseny országos döntője. A döntőbe hat csapat jutott be, köztük a Heves Megyei SZC Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola diákjai.
A megmérettetés országosan elismert zsűritagok előtt zajlott, rengeteg érdeklődő részvétele mellett.
Diákjaink, Molnár Viktória és Tóth Bence 3/11.D osztályos szakács tanulók az alábbi ételeket készítették:
előétel: Póréhagyma hamuval és mangalica sonka morzsával krusztázott hízott kacsamáj terrinne zöld almával.
főétel: Őzgerinc répa variációkkal, gombával .
Csapatunk az előkelő 3. helyet szerezte meg, ami kimagasló teljesítmény egy ilyen rangos, országos versenyen. Ezúton is gratulálunk diákjainknak és felkészítőjüknek, Kanál Imre mesterszakács szakoktatónak.
Büszkék vagyunk Rátok! 🙂



