SZC logo

Heves Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203035/017 | 3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc u. 95./A

Intézmény logo

Heves Vármegyei SZC Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. jún. 12.


Szárszó Bence - Szamosi Péter

  „A kellemeset a hasznossal”: ingyenes nyári élményfoglalkozásra várjuk a diákokat!

  Napokon belül kitör a vakáció, a szülőknek pedig már most érdemes elkezdeniük gondolkodni azon, milyen tartalmas programokat találjanak gyermeküknek. Márpedig miért ne lehetne a jól megérdemelt kikapcsolódást összekötni a diákok jövője szempontjából is hasznos információk, tapasztalatok megszerzésével. Ennek jegyében júliusban és augusztusban a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum intézményeiben az 5-8. osztályosoknak szóló, ingyenes nyári élményfoglalkozásokra kerül sor, ami alól természetesen iskolánk sem kivétel. Lássuk, miért érdemes sietni a jelentkezéssel a pályaválasztást is segítő, sokszínű, 3-5 napos eseményekre!

  „A kellemeset a hasznossal”: ingyenes nyári élményfoglalkozásra várjuk a diákokat!

  A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum intézményeiben egytől egyig olyan képzések közül választhatnak a tanulók, amelyek amellett, hogy megalapozhatnak egy hosszú távú, sikeres karriert, megvan a maguk izgalmas, élményszerű oldala. Pontosan ez adta a nyári élményfoglalkozások ötletét, amely során az általános iskolai tanulmányaik végéhez közeledő diákoknak szórakoztató formában mutathatjuk be az iskolánkban választható szakmákat.

  A változatos események mindennap 8-tól 15 óráig tartanak, a ránk jellemző rugalmasság jegyében pedig szülői kérésre gondoskodunk a felügyeletről. A programokhoz pedig jócskán elkél majd az energia, ennek is megfelelően – ugyancsak ingyenesen – napi háromszori étkezést is biztosítunk (tízórai, ebéd, uzsonna) a résztvevőknek.

  Az érdeklődő fiatalok a legnagyobb biztonság mellett pillanthatnak be a különböző szakmák rejtelmeibe, a korszerű eszközparknak és felkészült munkatársainknak köszönhetően pedig abszolút életszerű, hiteles benyomást szerezhetnek az adott ágazatokról, ami nagyban segítheti jövőbeli pályaválasztásukat. Az aktuális, időtálló tudás interaktív formában történő átadása és az érdeklődés felkeltése mellett pedig természetesen nem szorulnak háttérbe azok a programpontok sem, amikre a fiatalok a július-augusztusi hetekben vágynak. Az élményfoglalkozásokon ennek megfelelően főszerepet kap a mozgás és a kreatív tevékenységek is, a jelenlévők pedig úgy tehetnek szert új barátokra, hogy közben önmaguk megismerésében is fontos lépéseket tehetnek.

  Ide kattintva a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum weboldalán részletes információk találhatók az összes eseményről, így az is megtekinthető, iskolánkban milyen élményfoglalkozást tartunk. A fenti honlapon olvashatóak a pontos időpontok, valamint az is, hogy az adott alkalom elsősorban hányadik évfolyamosoknak szól. Az említett oldalon pedig megtalálható a letölthető jelentkezési lap és a nyári élményfoglalkozások házirendje is, amiket a jelentkezőknek kitöltve kell eljuttatni a megadott kapcsolattartókhoz – akikhez addig is bárki bizalommal fordulhat további információkért a feltüntetett elérhetőségeiken!

  Egy – vagy akár több – kellemes és hasznos program, amely úgy jelenthet komoly befektetést a jövőbe, hogy közben teljesen ingyenes. Erről szólnak a Heves Vármegyei Szakképzési Centrum egyedülálló, nyári élményfoglalkozásai!

  Kattints a részletesebb borítóképért!

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Erasmus+ továbbképzés Bolognában

  Erasmus+ továbbképzés Bolognában

  Aux Péter kollégánk az elmúlt héten 2024. 06. 09 - 2024. 06. 15. között Bolognában járt, az Erasmus+ keretein belül az „Intensive Italian Language Course for education staff” tanfolyamon vett részt.

  2024. jún. 17.


  Gőghné Ragó Anett Mária - Szamosi Péter

  Erasmus+ továbbképzés Spanyolországban

  Erasmus+ továbbképzés Spanyolországban

  Balázsyné Szucsik Judit kolléganőnk Spanyolországban az Erasmus+ program keretében egy „Gamification – Game based learning and teaching” elnevezésű kurzuson vett részt.

  2024. jún. 13.


  Gőghné Ragó Anett Mária - Szamosi Péter

  Pedagógus nap a Szent Lőrincben - 2024

  Pedagógus nap a Szent Lőrincben - 2024

  Pedagógus napot tartottunk a Szent Lőrincben.

  2024. máj. 31.  Partnereink

  SZC logo

  Heves Vármegyei Szakképzési Centrum


  Heves Vármegyei SZC Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola

  3300 Eger, II. Rákóczi Ferenc u. 95./A

  Telefon: +3620/7773498

  E-mail: info@szleger.hu

  OM azonosító: 203035/017


  2024Heves Vármegyei SZC Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola